Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Tuesday, 24 October 2006 13:32

Jos pălăria!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

N-am crezut în blog. Nici ca execuţie şi nici ca idee, în sine. Mi se părea lipsit de sens să te apuci să scrii într-o pagina care îţi aparţine şi pe care, poate, o va citi cineva, cândva. Drept pentru care am ajuns ţinta preferată a colegelor – în special a Soranei – care sunt încântate atât de impact, cât mai ales de faptul că îşi pot exprima liber părerile.

De fapt, toată lumea este de acord că aici stă marea putere – şi responsabilitate – a blogului. Lipsa de cenzură, de care oamenii de PR se feresc ca de alte alea. Pentru că dacă nu controlezi, nu ai nici o putere şi te poţi trezi cu cine ştie ce păreri care îţi convin prea puţin. E un motiv în plus pentru care sunt plăcut surprins – până acum părerile şi reacţiile generate de blog sunt covârşitor pozitive.

Asta nu înseamnă că unele dintre ele sunt şi corecte. Am primit felicitări pentru modul inteligent şi subtil în care ştim să ne facem reclamă - prin blog.Trebuie să recunosc public că persoanele respective ne-au supraestimat. N-am avut nici cea mai mică intenţie să facem aşa ceva. Pur şi simplu ne-am bucurat să putem scrie pentru noi, să ne exprimăm şi să punem în discuţie subiecte importante pentru noi. Dacă alţii le citesc şi sunt de acord cu ele, sau vor să le dezbată cu noi, asta nu poate decât să ne bucure.

Dar nu citiţi în blog mai mult decât este – un mod prin care nu facem altceva decât ce facem în fiecare zi. Încercăm să comunicăm, să ne facem noi prieteni, să exprimăm opinii.

Eu unul îmi scot pălăria în faţa voastră, a tuturor care citiţi blogul Premium. Mi-aţi dovedit că preconcepţiile nu sunt bune şi că lumea virtuală este mult mai mare în România. Vă mulţumesc!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 8959 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 07:24
Andrei Savu

Sunt inginer numai prin diploma, am fost jurnalist IT si economic pentru putin timp si apoi am inceput o aventura care mi-a adus pana acum multe satisfactii si multe zile de cosmar - relatiile publice. Am inceput cu un calculator si un telefon, la propriu, asa cum ii sade bine oricarui consultant si, incet, incet am reusit sa dezvolt o companie. Doar ca ani mai tarziu a venit momentul in care am realizat, impreuna cu Sorana, ca putem face mai mult si mai bine. Asa a aparut Premium Communication, la randul ei incepand cu doi oameni, doua telefoane si doua calculatoare. Acum suntem mai multi si mai maturi, iar in noiembrie 2011 aniversam 10 ani. E mult, e putin… Greu de spus. Dar e, in continuare, o aventura - cu satisfactii si zile de cosmar.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 103 guests and no members online

Search