Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Tuesday, 11 September 2007 10:49

Ia uite ce brief am primit!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Am primit azi un brief şi fetele mi-au zis ca sigur e pentru mine. Eu nu am mai văzut aşa ceva, dar ele îmi spun că pe vremuri, în epoca de piatră, mai existau asemenea cerinţe:

“Va trimiti atasat un brief de media plan pentru lansarea unui comunicat de presa, insotit de un press release cu care intentionam sa iesim in tarile mentionate in brief.

Va rog sa tineti cont de deadline.

Daca doriti mai multe informatii nu exitati sa ma contactati”

De ce sunt nedumerit? Pentru că media planurile sunt pentru machete publicitare şi nu pentru comunicare, pentru că un comunicat de presă nu se lansează ci se transmite, pentru că media buying-ul şi PR-ul nu fac casă bună împreună. Şi pentru că, după ştirea mea - chiar şi după ştirea mea! - agenţiile mai şi scriu comunicatele de presă şi multe alte materiale şi vorbesc adesea cu jurnaliştii, nu dau pur şi simplu “send” la orice chestie, oricum ar fi ea.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3590 times Last modified on Friday, 20 May 2011 08:52
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 61 guests and no members online

Search