Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Thursday, 26 October 2006 09:32

Rebrrrranding?

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Să vă povestesc experienţele mele personale cu re-brranding-ul….Şi ca să nu mai avem discuţii, precizez de la bun început că tot ceea ce vă scriu este adevărrrul şi numai adevărrrul. Pisicile nu mint - arrr fi mult prea complicat şi noi preferrăm să ne ţinem creierhul ocupat cu alte lucrurrri… mâncarre somn, jucăriii.

Dar să rrevenim. Când am venit eu în agenţie cu cărticică de identitate, fetele au văzut că mă cheamă Luca. Luca, Luca, ce fel de nume e ăsta pentru un motan? Fărră să mă întrebe şi pe mine cineva, au decis că mi-ar sta mult mai bine să mă cheme Max. Aveau ele ideea asta că pe o pisică trebuie să o cheme cu x sau s sau ţ, că altfel nu răspunde. Arăt eu a motan prrrost? Adică ce, nu ştiu cum mă cheamă?

Aşa că am adoptat greva tăcerii. Veneam la masă - evident, Luca, Max, tot mi-era foame, dar refuzam să vorrbesc cu ele. Cum să vorbeşti cu cineva dacă îţi spune cumva cum nu-ţi convine? Şi ce dacă era un nume nou? Mie-mi plăcea cel vechi.

Într-o zi, una dintre ele a… greşit bine… şi mi-a spus pe numele meu adevărat. Nu vă zic ce bucuros am fost! De când nu mai auzisem că mă cheamă Luca! I-am răspuns cu un rrrau, am facut tumbe, am mai spus rrrau rrau rrrau de mai multe ori, doar doar or înţelege şi, în cele din urmă, am constatat cu bucurie că mă iubesc şi mă înţeleg aşa cum sunt, fără re-brrranding.

Mă cheamă Luca…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 5323 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 07:25
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 134 guests and no members online

Search