Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Tuesday, 17 October 2006 09:27

Toată lumea se plimbă

Written by 

Rate this item
(0 votes)

De când a venit toamna, fetele îmi spun că toată lumea se plimbă. Pleacă şefi de redacţii, redacţii, şefi de agenţii, agenţii… Cât sunt eu de mic, mă pricep la asta. Înainte să împlinesc patru luni, schimbasem deja patru sau cinci case. O casă mai mare, dar cu oameni cărora nu le păsa de mine. Altora le păsa, dar mâncarea era proastă. Alţii îmi dădeau mâncare bună, dar îmi dădeau şi peste lăbuţe des - şi asta nu-mi plăcea defel.

Am crezut la început că, dacă plec, va fi mai bine. Că nu mă voiau ei, că nu-i mai voiam eu, că era nevoie de o schimbare. Am înţeles, când i-am cunoscut pe colegii mei de aici, că nu e nevoie de nici o schimbare dacă ai ajuns acolo unde te simţi bine. Şi că important nu mai este că pleci, ci unde ajungi - adică e important să ajungi acolo unde ştii tu că ţi-e locul. E clar?

Sper ca toţi oamenii care au plecat zilele astea să-şi găsească locul, aşa cum mi l-am găsit şi eu. Şi îi rog pe această cale pe toţi colegii mei să mă ierte că i-am muşcat de nas în primele zile când ne-am cunoscut. Aşa se întâmplă cu pisoii care nimeresc pe unde nu le e bine - sunt deprimaţi, se aricesc şi preferă să-şi vadă de treabă fără să le mai pese de ceva sau cineva. Dar îşi revin repede în case bune - şi, cu puţin noroc, pot din nou să strălucească! Nu-i aşa?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 9280 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 07:21
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 69 guests and no members online

Search