Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Thursday, 19 October 2006 09:25

E ok sa-mi aduc jucariile la birou?

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu s-au împlinit 10 zile de când am fost numit morale officer, că m-a şi apucat angoasa. Cum să fac eu să mă achit de îndatoririle din job description? Cum să fiu creativ? Dacă vine Pisa şi-mi ia locul?

 

Uite-aşa, mi-a venit o idee. Mi-am adus de acasă (voi ştiţi că locuiesc în apartamentul meu, în ultima cameră din agenţie) jucăriile. Mie îmi place Garfield, am crescut cu Garfield, acum mă simt bine că sunt, în sfârşit, mai mare decât el, şi m-am gândit că dacă-l aduc de acasă la birou - târându-l pe jos prin tot holul, pe gresie - o să scap de anxietate.

Atâta doar că iar era să mă tragă lumea de mustăţi, pentru că m-am trezit să-l târâi pe Garfield pe gresie la opt seara, când nu mai era aproape nimeni în agenţie, şi şefa mea nu ştia ce intrus a pătruns pe uşa din dos şi face zgomote ciudate, pe hol. Eram eu cu Garfield!

Mi-a zis că e mai util să fiu creativ în timpul programului, când mă vede lumea; după program, degeaba mă dau în stămbi (whatever that may mean). Ca să nu fie chiar degeaba degeaba, am rugat-o să-mi facă o poză şi să o pună pe blog. Voila! Eu şi Garfield!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 5631 times Last modified on Friday, 20 May 2011 08:57
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 222 guests and no members online

Search