Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Sunday, 18 November 2007 09:12

Votati-ma pe mine!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu, nu m-a cuprins febra alegerilor văzând la televizor campania pentru posturile de parlamentar european. Deşi, dat fiind cât se doarme prin parlamente, mă gândesc că ar fi carriera ideală pentru un motan. Nu nu nu!

Vreau să-mi scriu numele alături de Sophia Loren, Carmen Electra, Linda Evangelista şi să devin calendar boy! Concurez alături de multe alte surate pentru poza lunii noiembrie din celebrul calendar Whiskas!!!! Mă găsiţi aici, dacă mă căutaţi după nume printre mâţele lunii noiembrie. Votaţi-mă vă rog!! Vă promit că voi dona toate câştigurile obţinute în urma participării la acest concurs pisicilor pe care le găsesc prin curte.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3643 times Last modified on Friday, 20 May 2011 08:51
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 50 guests and no members online

Search