Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Sunday, 04 May 2008 08:59

Tineti-va vacantele pentru voi!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Sunt atât de fericit că de mâine începe din nou treaba! Am avut nouă zile de chinuri groaznice… Să vedeeem… încuiat în cameră până pe la 10-11 în fiecare zi, cu curtea asaltată de doi câini tembeli care au reuşit să se strecoare printre gratiile destul de dese ale gardului (credeam că numai noi suntem în stare de asemenea scheme, iată că m-am înşelat; oricum a fost nevoie de doi câini, pe unul singur nu l-ar fi dus capul).

 

Pisa a suferit cel mai mult pe această temă, a slăbit tot cocoţându-se în copac în viteză, iar în lumea noastră când îi spui unei doamne că a slăbit nu înseamnă că îi faci un compliment. Mi-a spus că singura mulţumire a fost că potăile spălau, în drum spre casă, farfuriile în care lăsăm noi zilnic resturi de mâncare. E şi asta o consolare, no more dishes for Pisa!

Revenind la mine - am fost abandonat de echipa mea de hrănitori, maseuri, vorbitori, pieptănători, n-am mai avut şedinţe, ziare de smotocit şi n-am mai putut să chinui pe nimeni deposedându-i de scaune, rostogolindu-mă peste tastaturi sau vărsându-le paharele cu apă pe birou. Viaţă e asta?

Noroc că Andrei a fost prin zonă. Am fost la el zilnic să mă plâng. Ştiu că are un cuvânt greu de spus în privinţa zilelor de concediu şi am încercat să-l conving să le scoată cu totul din calendar… Mi-a zis că asta m-ar putea lăsa fără blană şi nu cred că merită… Dar am promisiuni că în curând echipa de hrănitori, maseuri, vorbitori, pieptănători va creşte şi atunci mă voi răzbuna.

PS - înainte de Paşti am primit un pachet de la Whiskas! Mulţumiri Whiskas! Am încercat să completez talonul de răspuns, dar scrisul de lăbuţă nu e o chestie pe care voi aţi înţelege-o… Scriem la fel de urât ca doctorii… Aşa că da, am prieteni care au prieteni şi pisici care au prieteni, dar n-am cum să vă povestesc despre ei/ ele decât dacă vă postaţi chestionarele pe Internet. Capisci?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3588 times Last modified on Friday, 20 May 2011 08:50
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 389 guests and no members online

Search