Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Sunday, 28 September 2008 08:55

Ce au ratat stirile de weekend

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Vă povesteam lunile trecute despre vecinul meu Gipsy care mă vizitează frecvent şi cu care ţin sesiuni de life coaching în meeting room. Joi au fost lucrări de canalizare la noi în curte. Evident, eu le-am supravegheat de la geam, era frig afară şi n-avea nici un sens să mă murdăresc pe blana de iarnă care e mai frumoasă, dar se curăţă mai greu.

Gipsy, în schimb, a ţinut să fie în miezul lucrurilor. Mai concret, joi dimineaţă a pândit un moment când vidanjorii erau plecaţi după unelte şi s-a dus la canalul descoperit. Sincer, nu ştiu de ce era nevoie să se apropie, tot ce era de mirosit mirosea de la o poştă. Iar de văzut, pe bune, mai bine discovery channel decât backyard channel… În fine, gusturile nu se discută.

 

De la “mă uit şi eu un pic” la “aoleu în ce m-am băgat” a fost, literalmente, un pas. Miau (pardon, mi-au, niciodată n-o să mă obişnuiesc cu asta…) spus fetele vineri că nu mai e cazul să-l caut prin casă, că s-a prăpădit. Erau toate foarte triste şi uimite, ca şi mine, că fraierul a fost în stare să intre în rahat la propriu.

Sâmbătă dimineaţa, când îmi făceam siesta - pentru că micul dejun ajunge întotdeauna mai târziu în weekend - ce-miau d (pardon ce-mi aud, iar mi-a scăpat…) urechile? Urlete cunoscute din burlanul de lângă uşă. Mă duc la geam, o întreb pe Pisa care îmi confirmă. Amicul meu a căzut din lac în puţ - în cazul nostru din canal într-un burlan de fontă, îngropat în pământ.

Timp de 10 ore sâmbătă, curtea a fost un haos. Oamenii din jurul meu au tăiat burlane, au săpat în pământ, au spart dale cu pickhammer-ul, au dezgropat ţevi şi, în cele din urmă, au scos de prin măruntaiele grădinii o arătare care semăna vag cu prietenul meu Gipsy.

Azi a venit la noi să facă baie - în treacăt fie spus, n-a prea înţeles de ce, apa a fost singurul lucru care nu i-a lipsit de joi până sâmbătă. E bine, mersi şi-mi spunea că, dacă i-aş fi adus o televiziune, poate ar fi primit şi el un premiu Emmy anul viitor. Yeah, right…

Morala - dacă intri în rahat şi ai gura mare, trebuie să ai prieteni tare buni ca să scapi cu blana curată.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3881 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 13:36
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 243 guests and no members online

Search