Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 30 March 2009 08:51

Sunt util societatii!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Pentru ca colegii mei au spus ca nu-mi mai cauta prin targ biscuitii preferati daca nu fac si eu ceva util societatii, iata, strang eu lucrurile pe care le-a scris lumea de la PR Forum. Unde eu n-am fost - de ce? de ce? de ce? - dar am auzit de zbateri. Vreau biscuiti cu branza in forma de pernuta!!!

Uite cine a scris - nu cautati criterii de selectie logica, sunt, totusi, un simplu motan - Strategic Despre Criza, tot Strategic despre CSR pe vremea asta, Strategic despre Sesiunea a doua, Subiectiv despre Criza si PR, sau despre Sesiunea 1, Antonia Tucheac de la Business Standard si tot Business Standard, in care Antonia o citeaza pe Andreea Groenendijk, redactor sef adjunct la Business Standard. Pana si eu stiu ca asta e un lucru rar! Si Andreea a scris despre PR Forum.  Si a mai scris si PRProgress, si Dan Virtopeanu si Hotnews si un alt motan, care nu a trebuit sa stea la birou, ca mine. A mai aparut un material pe iaa.ro si probabil multe altele, pe care eu nu le-am mai vazut.

Da’ stiu ca s-a vorbit la PR Forum! Daca mai vedeti si altele, spuneti-mi si mie, vreau pernuuuuuteeee!

LE - si asta si asta pe wall-street.ro, multumesc Cristina!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3992 times Last modified on Friday, 25 April 2014 13:19
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 76 guests and no members online

Search