Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Tuesday, 30 June 2009 08:47

Ce n-am avut si ce-am pierdut

Written by 

Rate this item
(0 votes)

E crrriza! Si ma scuzati ca eu n-am aflat decat acum, dar asta se datoreaza perrrnitelor cu branza de la Whiskas, carora am dedicat marrrre parte din atentia mea zilnica de ceva vreme incoace. Dovada si cele vreo doua kilograme pe care le-am adaugat la masa musculara, care-mi vor tine de cald la iarna.

Ce spuneam? A, da. Ziceam ca am aflat de crrriza. Si asta pentru ca am citit si n-am inteles o multime de articole care spuneau ca am pierdut ce n-am avut si am fi putut sa castigam mai mult daca nu pierdeam. Eu cred ca asta e semnul clar de criza, pentru ca am stat de vorba cu Pisa, care mi-a explicat cum devine cazul.

“Daca ai fi facut o numaratoare – pe care n-ai facut-o – ai fi vazut ca in curte, la un moment dat, in 2008, anul de varf, ar fi putut fi – dar nu stii cu precizie, pentru ca nu ai numarat – cam 100 de vrabii pe care le-ai fi putut manca. Valoarea lor, pentru ca era an de varf, era de 100 de milioane de euro.
Acum au zburat. Deci tu ai pierdut 100 de milioane de euro. Daca le-ai fi vandut, si ai fi cumparat altele in loc, care ar fi facut pui, acum ai fi avut cel putin 200 de milioane de euro. Iar daca le cumparai cu doi ani inainte, dadeai pe ele mult mai putin – cam 20 de milioane sa spunem. Si in doi ani, daca nu le mancai, ai fi putut sa ai 500 de milioane de euro. Din care crrriza a sters cel putin jumatate – deci ai pierdut mai mult de 300 de milioane de euro. E clar?”

Da. E clar ca e crrrriza. Daca n-ar fi fost, mancam si acum vrabia de pe gard. Dar am fi putut avea 500 de milioane, daca le-am fi numarat, daca ar fi fost acolo, daca le vindeam si daca nu investeam. Cel putin 500, va zic!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 3740 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 08:24
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 245 guests and no members online

Search