Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 09 October 2006 14:48

Am intrat în rrrrândul lumii!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Va multumesc va multumesc va multumesc! In urma eforturilor colective ale celor 450 de vizitatori care mi-au citit panseurile si mi-au inteles suferintele, sunt, in fine, Morale Officer!!! Dupa cum se vede si in dreapta, in lista de bloggeri. Cred ca am realizat o noua premiera, am demonstrat cum poti folosi comunicarea pe blog ca sa avansezi in cariera. Nu e rau pentru un motan, nu?

Acum, cand incep sa ma gandesc sa intemeiez o familie, aveam nevoie de o pozitie sociala adecvata si asta e foarte buna - mai ales daca nevasta-mea nu intelege engleza si nu stie ce e aia PR, voi putea sa-mi conduc familia cu o gheruta de fierrrr…. si cu pernute de catifea.

In plus, nu mai am dificultati sa particip la sedinte si nici la intalnirile cu jurnalistii - cei care nu m-au vazut inca in carne si blana, dar ma cunosc de pe blog, insista sa facem cunostinta, asa ca relatiile mele cu presa evolueaza fulminant. Ma gandesc ca, intr-o saptamana - doua, pot deveni si eu gurrru al PR-ului, ca doar sunt tocmai bun si competent pentru asta si am experrienta cu carrrul??!!!?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 7688 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 07:17
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 215 guests and no members online

Search