Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Tuesday, 03 October 2006 14:45

Campanie de auto-prrrrromovarre

Written by 

Rate this item
(0 votes)

De ieri, sunt, la modul cel mai oficial cu putinta, singurul motan din Romania care are blog. De PR. Asa ca simt nevoia sa ma auto-prrromovez si m-am gandit ca, daca scriu pe blog, sefii mei cu sigurrrrranta ma vor citi si ma vorrrrrr remarrrrrrrrca. Tot ce as vrrrrea ar fi niste pliculete in plus in fiecare zi si sa ma lase si pe mine in curte in pauza de masa. Hello, se aude??? Si, in plus, mi-as dori un titlu nou. Sunt singurul de pe blog care n-are titlu si stiu eu ca titlurile conteaza, nu?

Am si o propunere in acest sens, mi-am facut temele - am poze noi si frumoase, pentru ca nu mai tin ochii inchisi cand ma fotografiaza cineva (imaginea conteaza), vorrrbesc oricum asa cum e la moda, sunt cel putin la fel de fioros ca un tigru si stiu ce post imi doresc (ceea ce oricum e un lucru rar pentru un junior in PR, da?). Vreau sa fiu Morale Officer!

Am auzit despre acest post in Star Trek Voyager si cred ca mi s-ar potrivi de minune, pentru ca el presupune ca rrrespectivul candidat sa fie din alta specie decat restul echipajului si sa-i faca sa se distreze pe colegii lui si pe cine se mai nimereste sa treaca pe nava. Fac un apel sa ma ajutati sa-mi cer drrrepturile! Oferrr rrrecompensa….


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 2658 times Last modified on Tuesday, 05 July 2011 07:15
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 238 guests and no members online

Search