Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Print this page
Friday, 29 September 2006 14:42

Concurența stă la usă!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

De vreo doua saptamani am inceput sa am probleme. In curtea noastra a aparut o pisica noua. Teoretic, nu trebuie sa ma ingrijorez, eu stau la birou si nu ies afara (desi asta imi doream), dar de cateva zile, pisica noua, despre care am aflat de la colegi ca de fapt e o pisica mai veche care a avut un career break si acum s-a intors la noi, sta la usa. E chiar sub nasul meu, o vad tot timpul cand stau pe scaunul meu - de fapt pe scaunul de sef, de care ma tin cu toate ghearele in fiecare zi. Auzisem ca e bine sa te tii de scaunul de sef cu dintii si cu ghearele, asa ca am aplicat cu incredere aceasta strategie, dar constat ca acum mananc bataie, pentru ca ghearele mele au distrus, practic scaunul si lumea in loc sa ma laude se uita la mine stramb.

 

Cand colegele mele ies afara la o tigara sau pur si simplu sa se bucure de ultimele zile de toamna, eu sunt exclus din cercul lor. In schimb Pisa, care stapaneste toata curtea, e tot timpul pe langa ele, lingusindu-le. Nu stiu ce sa mai fac - incerc sa particip la toate sedintele si cand vine un client sau un jurnalist la noi, daca nu gasesc usa deschisa la sala de sedinte, sar pe clanta ca sa se vada ca vreau si eu sa fiu implicat. Alerg de pe un scaun pe altul incercand sa-mi asigur si eu un loc. Ma agat de pantofii si pantalonii tuturor ca sa nu uite ca sunt parte din echipa. Dar per total traiesc o drama cumplita. Ce sa fac?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 9414 times Last modified on Friday, 20 May 2011 09:00
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Latest from Luca