Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Wednesday, 03 October 2007 12:05

Noi la Starbucks și Starbucks la noi

Written by 

Rate this item
(0 votes)

După atâtea luni de fidel consum de “ventilate” la Starbucks, era momentul să vadă şi cei de la Starbucks cum e să ieşi dimineaţa din Drumul Taberei către Cotroceni, aşa că i-am invitat pe la noi să ne povestească mai multe despre cafelele lor şi despre prăjiturile cu caracter adictiv. Am prins o zi cu trafic adevărat, că mai aveam puţin şi întârziam şi noi la întâlnire, gazde fiind, dar în cele din urmă ne-am găsit unii pe alţii. M-am bucurat să-i reîntâlnesc în postura de oaspeţi şi prezentatori pe câţiva dintre cei care zâmbesc cu indulgenţă când mă văd cum intru cu ochii plini de somn, bombănind traficul şi locurile de parcare, în fiecare dimineaţă, în cafenea, pentru sfertul de oră de vacanţă cu latte şi chec cu ciocolată. Şi trebuie să spun şi pe această cale, băieţi, Teo e cea mai tare!

Am aflat azi câteva lucruri care ne-au uimit. Că arborele de cafea e rudă cu gardenia. Că putem să bem cafea amară. Că, dacă eşti în cerc de connoisseurs şi încerci o degustare de cafea, e ok să sorbi cu zgomot. Mama nu se supără… Că termenul de garanţie - recomandat - pentru o pungă de cafea măcinată e de 7 zile de la data la care o deschizi. Că dacă organizezi o degustare de cafea în meeting room, miroase toată firma a cafea, tot restul zilei.

N-am reuşit să trecem decât prin patru feluri de cafea. În ciuda dozelor mici şi a conţinutului mai scăzut de cofeină din cafelele Arabica, după câteva shoturi asortate cu prăjituri delicioase, am căpătat brusc culoare în obraji şi chef de muncă pentru o săptămână. Şi n-am fost singura cu asemenea simptome. Am văzut French press-urile la treabă, nişte cafetiere cu piston, pe cât de simple, pe atât de eficiente. Le-am pus evident în planul de investiţii pe termen scurt. La ce cafea minunată fac, nu cred că mă pot lipsi de unul. Pe scurt, a fost o dimineaţă foarte tare, luaţi-o ad litteram!, aşa că, mai în glumă mai în serios, ne-am despărţit rugându-i să organizăm nişte “rapoarte trimestriale” măcar, ca să reuşim într-un an să trecem prin toate cele 15 sortimente de cafea pe care le au în cafenele, la pungă.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 7585 times
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 273 guests and no members online

Search