Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Thursday, 18 October 2007 11:48

Toolbox - instrumente de scris online

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Dacă mai căutaţi diferenţe între blogger-ii de business şi cei individuali, iată încă una: abia azi am un pic de răgaz să scriu despre eveniment, deşi în lumea blogurilor impresiile sunt aşternute pe ecran inclusiv pe măsură ce se trăiesc (adică live pentru Alex). Asta nu înseamnă că sunt mai leneşă, dar înseamnă că blogging-ul este o activitate complementară… activităţii principale ;) .

Evenimentul în sine mi-a confirmat o parte din observaţiile pe care le-am notat şi în prezentare safer-blogging.pdf - mulţi bloggeri sunt jurnalişti, m-am bucurat să apuc să discut despre lume şi viaţă cu MC CristiVictor, Alex, Iulian, Claudiu şi în cadru organizat şi mai ales în afara lui.

 

Din prezentarea lui Adrian Cristea, pe care sper să o găsiţi curând pe site-ul evenimentului, mi-au atras atenţia cifrele de “audienţă” pe care le-a inclus în studiul său de caz despre cazul Onţanu - 400,000 de persoane, audienţa originală a ştirii de pe Prima TV, comparativ cu cei 20,000 de consumatori de bloguri care ajunseseră să vadă ştirea online. Cele două numere erau incomparabile, câtă vreme unii erau spectatori pasivi, că aşa e medium-ul, după cum ştim din facultate, iar ceilalţi erau “information seekers”, cu un grad mult mai mare de implicare şi reactivitate.

Şi în blogging, ca şi în PR, cifrele sunt o măsură foarte superficială. Nu contează numai câţi citesc un blog, dar şi cine sunt aceia. Şi cum reacţionează, şi câtă influenţă au, la rândul lor, în cercurile lor sociale. Blogurile sunt foarte libere, fiind, în acelaşi timp, foarte subiective. Sper să şi rămână aşa multă vreme. Asta e frumuseţea lor şi de aici li se trage puterea.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 4009 times Last modified on Friday, 23 May 2014 10:22
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 102 guests and no members online

Search