Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Monday, 03 September 2007 11:41

V-ați întrebat cât durează dragostea?

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Pe o căldură sufocantă, când mai toată lumea era plecată în concediu, pe terasă La Motoare se juca teatru. Prima reacţie când am văzut anunţul a fost să mă întreb „Cine se mai duce vara la teatru, şi mai ales pe căldura asta?!”. Apoi am văzut distribuţia şi mi-am zis că merită să-i văd pe Cristi Iacob şi Adriana Trandafir jucând împreună.  
Piesa la care am fost se numeşte „Dragostea durează trei ani”, este o adaptare după romanul cu acelaşi titlu al lui Frédéric Beigbeder şi, aşa cum spune şi autorul „…….este o punere în scenă reuşită a romanului, care este unul foarte dificil de adaptat pentru teatru.”

Piesa este foarte alertă. Replicile sunt realiste, desprinse din situaţii întâlnite în viaţa de zi cu zi, iar Cristi Iacob, Adriana Tandafir, Toma Cuzin şi Mara Nicolescu joacă excelent. Nu m-am aşteptat să fie atât de multă lume, mai ales că piesa nu se juca pentru prima dată şi, aşa cum ziceam, era o căldură sufocantă. Dar biletele s-au epuizat imediat şi tot au mai rămas la uşă vreo 20-25 de persoane. Mi-a plăcut că s-au organizat şi au mai adus bănci, aşa că nimeni nu a rămas pe dinafară.

Eu vă recomand să vedeţi piesa, pentru că este atipică prin modul de punere în scenă. Şi pentru că te pune pe gânduri, fie că eşti căsătorit, fie nu. Dacă nu ai făcut încă pasul, îţi vei pune mai multe întrebări, iar dacă deja ai ajuns acolo, afli cu zâmbetul pe buze lucruri mai puţin plăcute despre căsnicie.
„Am încercat, în carte, să fac lumea să râdă pe seama divorţului şi a problemelor sentimentale”, mai spune Beigbeder.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 5032 times Last modified on Friday, 25 April 2014 12:17
Anca Manea

Lucrez in PR de mai bine de zece ani, mai exact din momentul in care am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, sectia Comunicare Publica. In timpul facultatii am facut practica la radio, televiziune si in publicitate, dar am ales Relatii Publice. Sau mai bine spus, Premium m-a ales pe mine, iar acum, dupa ce o perioada am invatat ce inseamna PR, sunt Senior Consultant si lucrez, in principal, pentru conturi din financiar & industrial, dupa ce am trecut prin farmaceutice, IT si curierat rapid.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 110 guests and no members online

Search