Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Saturday, 02 June 2007 15:28

Olimpiadele Comunicării 2007

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Am preferat să scriu despre Olimpiadele Comunicării după ce ele s-au încheiat, ca să pot avea o imagine de ansamblu. Anul acesta n-am reuşit să ajung la preselecţie, am fost doar în juriul “turneului final” de la proba de Relaţii Publice. O să-mi permit să vă povestesc şi de bune şi de rele, pentru că relele le-am discutat deja cu Dragoş, Dragoş şi Marius şi ştim cu toţii pe care le putem remedia şi pe care nu.

Pentru participanţi, ştiu că e greu pentru că Olimpiadele se suprapun cu sesiunea. Pe de altă parte, prezentările muncite şi echipele închegate arată că, şi în condiţii grele, dacă pui pasiune într-un proiect, îţi iese. Pentru juriu e greu pentru că vedem într-o zi 12-13 echipe, cu tot atâtea briefuri şi tot atâtea propuneri de rezolvare. E greu şi pentru că ne dorim întotdeauna să fim corecţi şi să respectăm munca viitorilor noştri colegi.

Din fericire, în toţi anii am remarcat că ne e destul de simplu să identificăm câştigătorii - cei din top 3. Cu toate că venim din organizaţii diferite, cu stiluri, viziuni, structuri şi obiective diferite, cumva toţi ne uităm după acelaşi lucru şi alegem aproximativ la fel. Anul acesta n-a fost o excepţie, ne-a fost foarte uşor să spunem care au fost principalele trei echipe. De aici încolo, cine ce treaptă a podiumului să ocupe, a mai fost ceva dezbatere, dar per total cred că toate echipele au avut ceva valoros de spus.

O excepţie a fost anul acesta pentru noi, fiindcă am decis să angajăm una dintre membrele echipelor finaliste. Uite-aşa, pe loc. L-am deranjat pe Dragoş, căruia îi mulţumesc pentru înţelegere, chiar în seara concursului, cerând nişte date de contact. Am realizat atunci că Ena, viitoarea noastră colegă, era chiar printre câştigătorii competiţiei şi a doua zi la interviu mi-a venit greu să mă abţin (dar m-am abţinut) să-i dau vestea cea mare. Echipa ei s-a clasat pe locul al doilea.

Interviul n-a făcut decât să confirme că suntem compatibili şi urmarea nu este un paid internship ci un post full time de junior consultant. Cât de curând sperăm să ni se alăture şi ea pe blog, că doar e sarcină de serviciu! ;) Alte detalii despre subiect aici.

Am asistat şi la festivitatea de premiere şi acolo mi-a atras atenţia un moment gen “Jerry McGuire”, care m-a încântat foarte tare pentru că încă mai sunt idealistă şi mă joc cu păpuşi. Echipa clasată pe locul al treilea la comunicare politică l-a chemat alături de ea, pe podium, pe client - Varujan Pambuccian - care li s-a alăturat fără ezitare şi i-a însoţit în festivitatea de premiere. Avem, uneori, clienţi pe care îi iubim, pentru care facem mai mult decât ar duce banii pentru că şi ei ne dăruiesc ceva ce n-are preţ: respect, încredere, încurajări, mulţumiri. M-aş bucura să văd cât mai multe asemenea momente frumoase şi relaţii nezdruncinate şi în lumea noastră şi sunt recunoscătoare în fiecare zi că nouă ni se întâmplă des.

Constat că am scris mai mult de bune şi îmi pare bine. Sper ca şi la anul să fie cel puţin la fel!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 6364 times Last modified on Friday, 23 May 2014 10:21
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 229 guests and no members online

Search