• Home
  • Blog
  • PR
  • Cumpăr și vând cititori - aștept seriozitate

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Wednesday, 21 February 2007 00:00

Cumpăr și vând cititori - aștept seriozitate

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Magia tehnologiei ne-a ajutat săptămâna asta să fim parte într-o conversaţie transcontinentală la miez de noapte, cu editori şi analişti cu state vechi la Fortune, Forbes şi Business Week. Mai precis Stephen Koepp, executive editor, Fortune; Paul Maidment, editor Forbes.com şi executive editor of Forbes; Joseph Weber, chief of correspondents, BusinessWeek. A fost o discuţie care ne-a încântat, ne-a enervat, ne-a luminat - impresii veţi mai citi şi de la colegele mele în curând.

Un lucru mi-a atras atenţia în special - ca fost student la facultatea de Jurnalism şi consumator de teorii ale comunicării si ale industriilor de media. A fost un comentariu al lui Stephen Koepp de la Fortune, care vorbea despre migraţia dinspre print spre online, despre fluctuaţiile în advertising şi despre puterea tot mai mare a cititorilor.

Spunea el că, la început, industriile media au pornit de la un model de business minunat, “double dip”, în care banii veneau şi de la abonaţi, pe conţinutul livrat, şi de la advertiseri, pe publicul livrat. Internetul face ca, în prezent, veniturile din abonamente să scadă - până la eliminarea lor într-un viitor oarecare. Iar Stephen nu se oprea aici - cititorii avizaţi, cititorii participanţi şi tot mai reticenţi la formele clasice de advertising mai au puţin până să-şi realizeze valoarea şi… să ceară bani publicaţiilor sau instituţiilor media pentru că sunt “livraţi” advertiserilor..

Well, how about that?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 4805 times Last modified on Thursday, 17 April 2014 15:00
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 104 guests and no members online

Search