Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Tuesday, 29 May 2007 13:20

Piratii din Caraibe 3

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Nu vă speriaţi, nu am de gând să povestesc filmul. Şi asta nu pentru că intriga ar fi excesiv de complicată. Ci pentru că filmul merită văzut datorită replicilor pline de umor şi efectelor speciale care, povestite, şi-ar pierde din efect. Apoi, este păcat să-l pierzi pe  Johnny Depp care, prin interpretare, a asigurat succesul Piraţilor din Caraibe. Şi în fine, nu vreau să stric plăcerea acelora care nu au apucat să meargă la cinema.

Ceea ce vreau însă să subliniez este faptul că vorbim despre un film de la care producătorii se aşteaptă la încasări de peste un miliard de dolari şi la care şi-au adus contribuţia doi români.

Primul este Marcel Iureş care joacă rolul Căpitanului Chevalle, lordul pirat al Mării Mediterane. Nu insist asupra calităţilor de necontestat ale actorului. Cred că multe persoane sunt de acord cu mine că merită să fie pe afişul filmelor de succes. Ceea ce m-a întristat însă, a fost rolul destul de mic pe care a trebuit să-l joace.

Cel de-al doilea român este naistul Damian Drăghici care în colaborare cu Hans Zimmer a semnat coloana sonoră. Un alt motiv pentru care merită văzut filmul.

Am asistat în ultima perioadă la tot mai multe succese ale românilor legate de cea de-a şaptea artă. Cu siguranţă premiile şi recunoaşterea internaţională de care se bucură ne determină să mergem la filmele în care joacă sau pe care le regizează. Eu, de exemplu, îmi doresc să apară şi a patra parte a Piraţilor în care Marcel Iureş să aibă un rol mai consistent. Oricum sunt indicii în finalul filmului care te duc cu gândul şi la o parte viitoare. Ce spuneţi vom vedea şi o a patra parte?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 4209 times Last modified on Monday, 06 June 2011 12:00
Anca Manea

Lucrez in PR de mai bine de zece ani, mai exact din momentul in care am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, sectia Comunicare Publica. In timpul facultatii am facut practica la radio, televiziune si in publicitate, dar am ales Relatii Publice. Sau mai bine spus, Premium m-a ales pe mine, iar acum, dupa ce o perioada am invatat ce inseamna PR, sunt Senior Consultant si lucrez, in principal, pentru conturi din financiar & industrial, dupa ce am trecut prin farmaceutice, IT si curierat rapid.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 93 guests and no members online

Search