Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Wednesday, 15 November 2006 13:15

Teste de bun simț

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Vorbeam aseară cu studenţii de la master despre eternele dispute între jurnalişti şi piarişti şi încercam să găsim soluţii - inclusiv la momentul interviului pentru un viitor post în PR. Unul dintre studenţi vorbea despre faptul că trebuie testată calitatea scrisului - evident, ca să ai materiale interesante şi care să se poată prelua de către jurnalişti, trebuie să scrii bine şi corect. Dar tot la interviu mai ai de testat şi alte aptitudini sau trăsături de caracter care contează cel puţin la fel de mult.

Cum testezi bunul simţ? Ce-ar trebui să urmăreşti într-un interviu de angajare ca să descoperi dacă interlocutorul se califică la acest capitol? Ce alte calităţi ar mai trebui să aibă un om bun de PR?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 9058 times
Sorana Savu

15 noiembrie 2001 a fost ultima mea zi de munca. Veneam dupa patru ani de client service la Ogilvy & Mather si inca un an si jumatate de rodaj lucrând la Mmd Public Relations, pe post de PR Manager, cu Andrei Savu ca sef. In miez de noiembrie, am inceput cu Andrei sa ne gândim la un boutique de consultanta in comunicare pe care l-am numit Premium Communication. De atunci, venim in fiecare zi la birou nu ca sa muncim, ci ca sa facem exact ce ne place. Si, in cazul meu, exact ce am invatat la scoala – consultanta de relatii publice.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

PRCC

Public Relations Companies Club

Contact Us

Address: Str. General Atanasie Demostene nr. 45
050502 Bucharest
Tel: +40 21 411 01 52;
+40 21 411 01 62
Fax: +40 21 411 50 41
E-mail

Who's online

We have 135 guests and no members online

Search