Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 853
Print this page
Thursday, 28 February 2008 06:52

PR-ul e în cuvinte!

Written by 

Rate this item
(0 votes)

Am înţeles că rudele noastre britanice (British Shorthair, de exemplu) folosesc deseori expresia „God is in details”, probabil pentru a sublinia diferenţa dintre o pisică de stradă, comună, şi o pisică aristocată (sic!). Ei bine, Sorana a comis astăzi un păcat capital, vorbind neglijent despre subsemnatul la conferinţa AdRevolution.

Surse bine informate din piaţă (mulţumesc, ca de obicei, Andrei), mi-au spus confidenţial că s-a ridicat problema unei pisici pe blogul Premium. Cum Pisa n-a scris niciodată nimic pe blog (şi eu consider acest lucru un diferrrenţiator în sine!), rămâne întrebarea despre ce pisică e vorba.

Pentru că „God is in details” şi pentru că PR-ul e în cuvinte, am convingerea că voi, cei care citiţi cu atenţie blogul Premium, ştiţi deja că eu sunt UN MOTAN!!! E adevărat că într-un anumit moment (cu conotaţii nu dintre cele mai fericite) al existenţei mele diferenţa între mine şi o biată pisică a fost oarecum diminuată, însă rămân un motan! Şi pentru că am înţeles că Gabi Lungu a făcut o prezentare în care spunea că un adevărat supermotan (sau Superman, dar pentru mine e acelaşi lucru), trebuie să aibă încredere în sine, cer ca Sorana să-şi asume public eroarea de proporţii şi, de acum încolo, să mă trateze cu respectul cuvenit. Şi cuvintele cuvenite! MOTAN, se-audeee!?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/premium/public_html/components/com_k2/templates/Premium/item.php on line 250
Read 9632 times
Luca

Viata mea profesionala e plina de frustrari. Desi imi petrec tot timpul in agentie (cu mici pauze când mai reusesc sa prind o usa deschisa si sa o zbughesc in curte), desi sunt nelipsit de la toate sedintele si trainingurile organizate la Premium, voi ramâne junior pâna la pensie. Si asta numai pentru ca mi-am inceput cariera in PR la 4 luni, dupa experiente mai putin fericite in presa. Altfel, sunt foarte competent, comunicativ si ma implic in efortul general de eliberare a lumii de muste si vrabii.

Latest from Luca